Livrare & plată

    Ştim că odată ce ai plasat o comandă abia aştepţi să intri în posesia coletului cu produse. Depunem toate eforturile ca acest lucru să se întâmple în siguranţă şi cât mai repede posibil. De aceea avem nevoie şi de ajutorul tău, şi anume te rugăm să ne trimiti datele solicitate pentru facturare şi livrare: nume, prenume, adresa de facturare şi cea de livrare, numărul de telefon.
    Toate datele dvs. sunt în perfectă siguranţă, conform politicii GDPR menţionată pe site-ul nostru. Vei vedea că există mai multe variante ca produsele comandate să ajungă la tine.
     Coletul va fi asamblat şi expediat de îndată ce ne-am asigurat că:
    • datele trimise de dvs. sunt complete şi corecte;
    • produsul final corespunde cu aşteptările dvs.;
    Vei primi un e-mail de confirmare a comenzii şi a costului total. De asemenea vă vom transmite prin e-mail numărul de transport (AWB).

Transport:

    Pe tritoriul României, livrarea se face prin firma de curierat BooKurier, în 24 ore de la trimiterea coletului. În cazul unei situaţii de Forţă Majoră, livrarea poate întârzia.

    Serviciul de curierat este disponibil de luni până vineri între orele 09:00 - 18:00, cu excepţie în zilele declarate nelucrătoare sau sărbători legale. Dacă nu există nici o persoană care poate recepţiona comanda la adresa indicată, curierul va lăsa o înştiinţare referitoare la modalitatea de a intra în posesia coletului.
     Vă rugăm însă să ne comunicaţi prin e-mail sau telefon orice problemă legată de livrare şi vom face tot posibilul pentru urgentarea şi soluţionarea acesteia.

Costuri transport:

• Pe teritoriul României, pentru produsele afişate pe site-ul nostru, transportul este gratuit prin curier;
• În cazul comenzilor cu caracter unicat (la comandă, obiect ce nu se află afişat pe site-ul nostru), în preţul final se va adăuga costul de transport 20 RON/Colet;

Modalităţi de plată:

Modalităţile de plată acceptate de Năstureii - Handmade SRL sunt:
• la livrare (ramburs Curier);
• plata prin transfer bancar;
• pentru proiectele speciale sau unicate, percepem plata unui avans de 40% din suma finală.

Datele Firmei

Năstureii - Handmade SRL    CUI: 37071957    Nr. ordine in registrul comertului: J 40/1825/2017
Adresa:  Sos.Berceni nr.51, bl.129, sc.2, ap.40, et.3, Sector 4, București
Telefon:  0040 763 668 105
Cont IBAN - Banca Transilvania:   RO46 BTRL RONC RT03 8371 8801

Note:
* Nu expediem colete cu Poşta Română sau firme de curierat preferenţiale.
** Toate pachetele şi coletele pleacă spre voi în cutii şi ambalaje reciclate - din respect pentru mediu şi natură.

Politica de retur

Generalităţi:

    Vă rugăm să aveţi în vedere că produsele Năstureii - Handmade SRL sunt confecţionate la comandă. Fiecare client este pe deplin responsabil de "imaginea" produsului dorit. Toate materialele folosite în procesul de producţie provin de la cei mai performanţi furnizori din România. Pielea utilizată în realizarea produselor Năstureii - Handmade SRL este naturală, iar modalitatea de execuţie este manuală în întregime.

    Produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de client şi/sau personalizate în mod clar, nu pot fi returnate.

    Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protecţia consumatorului la încheierea şi executarea contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului". Rambursarea contravalorii produselor se va face în cel mult 30 de zile de la data recepţionării produsului returnat.

     Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de către cumpărător, nu primim colete retur cu plata ramburs, plata pentru transport trebuie efectuată de către expeditor (client). Acesta nu va plăti transportul în cazul în care primeşte un produs cu defect sau un produs greşit, iar returul va fi organizat de către Năstureii - Handmade SRL. Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să completaţi Formularului de Retur. Toate cererile de retur se adresează în scris pe adresa de email comenzi@nastureii.ro.

     Notă: Ne dorim o colaborare cât mai frumoasă cu toţi clienţii noştrii, de accea vă sfătuim să ne contactaţi imediat după preluarea produsului comandat dacă aţi constatat că produsul este greşit sau are defecte.

Neconformitatea produselor realizate manual:

• Dacă greşeala s-a produs din vina dumneavoastră, ne asumăm dreptul de a cere contravaloarea modificărilor;
• Dacă greşeala s-a produs din vina Năstureii - Handmade SRL, contravaloarea modificărilor va fi suportată de către noi;
• Pentru diferenţa de culoare a pielii folosite: Daca s-a produs o greşeală din partea Năstureii - Handmade SRL ne asumam înlocuirea produsului sau returnarea banilor. Greşeala se referă la folosirea unei culori diferite faţă de cererea clientului (de exemplu, daca s-a folosit negru în loc de alb). Nu sunt acceptate situaţiile în care nuanţa pielii este un factor subiectiv (de exemplu galben muştar - galben banană etc). Se iau în considerare doar situaţiile de diferenţă extremă.

Retur:

    Produsele nu vor putea fi returnate/ înlocuite în următoarele cazuri:
• prezintă semne de folosire, uzură, spălare;
• lipsă accesorii;
• nu prezintă documentele doveditoare ale achiziţiei;
• produsele au fost executate după specificaţiile consumatorului sau în cazul unor produse personalizate;

Garanţie:

    Năstureii - Handmade SRL vă oferă certificat de garanţie valabil 30 de zile de la achiziţionarea produsului. Garanţia se oferă pentru deficienţe neimputabile consumatorului, cu condiţia respectării recomandarilor de utilizare şi întreţinere. În cazul unei reclamaţii, vă rugăm să vă adresaţi la adresa comenzi@nastureii.ro. Pastraţi factura pentru a face dovada cumpărarii produsului şi talonul de garanţie.